Kezdő csoport

CrossFit For Everybody! Ahogy az a nevünkben is benne van, mi úgy gondoljuk, hogy a CrossFit kortól, nemtől függetlenül űzhető, hiszen ez a mozgásforma mindenki számára tartogat kihívásokat, szórakoztató és valódi fejlődést biztosít.

Mivel ez a sport ötvözi a súlyemelés, torna, saját testsúlyos és kardió elemeket, az edzés során változatos az eszközhasználat; csak hogy egy párat említsünk: kettlebell, rúd, kézisúlyzó, trx, kötél, airbike, evezőgép, stb.

Ezek használatához elengedhetetlen, hogy a jó alapokat elsajátítsd.

Ebben segít számodra kezdő kurzusunk, ahol 6 héten keresztül megtanítjuk számodra az alapvető technikákat, melyek nélkülözhetetlenek a későbbi biztonságos és hasznos edzéshez.

Bár az edzések alapvetően a technika begyakorlásáról szólnak, edzőink gondoskodnak arról, hogy kellemesen elfáradj, még akkor is, ha edzettségi állapotod megfelelő vagy kíváló.
Az edzéseket kis csoportokban, limitált létszámmal tartjuk.

Ha időd engedi, már a kezdő órákat is érdemes kiegészíteni a mobility óráinkkal, az első két hét után pedig a súlyemelő edzésekkel is. Így biztosan nem érhetnek meglepetések a későbbi csoportos CrossFit órákon

Jelenlegi kezdő kurzusaink:

CrossFit:

kedd és csütörtök 19:00 órakor

Új kezdő CrossFit csoport indul január 3-án!

hétfő és szerda 6:15 órakor

Melyek a további teendőid, jelentkezést követően, mit hozz magaddal?
- edzőruha, váltócipő
- törölköző
- kitartás
- jókedv

 

Ha nem tudod megoldani a fenti kezdő órák látogatását, akkor kérünk keress meg minket az egyéb lehetőségekkel kapcsolatban.

We make your success real!

 
Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány