© 2019 by CrossFit Everybody

 

Kezdő csoport

CrossFit For Everybody! Ahogy az a nevünkben is benne van, mi úgy gondoljuk, hogy a CrossFit kortól, nemtől függetlenül űzhető, hiszen ez a mozgásforma mindenki számára tartogat kihívásokat, szórakoztató és valódi fejlődést biztosít.

Mivel ez a sport ötvözi a súlyemelés, torna, saját testsúlyos és kardió elemeket, az edzés során változatos az eszközhasználat; csak hogy egy párat említsünk: kettlebell, rúd, kézisúlyzó, trx, kötél, airbike, evezőgép, stb.

Ezek használatához elengedhetetlen, hogy a jó alapokat elsajátítsd.

Ebben segít számodra kezdő kurzusunk, ahol 6 héten keresztül megtanítjuk számodra az alapvető technikákat, melyek nélkülözhetetlenek a későbbi biztonságos és hasznos edzéshez.

Bár az edzések alapvetően a technika begyakorlásáról szólnak, edzőink gondoskodnak arról, hogy kellemesen elfáradj, még akkor is, ha edzettségi állapotod megfelelő vagy kíváló.
Az edzéseket kis csoportokban, limitált létszámmal tartjuk.

Ha időd engedi, már a kezdő órákat is érdemes kiegészíteni a mobility óráinkkal, az első két hét után pedig a súlyemelő edzésekkel is. Így biztosan nem érhetnek meglepetések a későbbi csoportos CrossFit órákon

A programba az első héten lehet csak becsatlakozni és fix időpontban vannak az edzések. Ha business trip, betegség vagy egyéb dolog miatt ki kell hagynod egy alkalmat, azt természetesen más óránkon tudod pótolni. 


Jelenlegi kezdő kurzusaink:

 

TRX:
 

- kedd-csütörtök 17:00 - 18:00
 

CrossFit:

-  hétfő - szerda  12:00 - 13:00

-  kedd-csütörtök 10:00 - 11:00
-  kedd-csütörtök 19:00 - 20:00

Melyek a további teendőid, jelentkezést követően, mit hozz magaddal?
- edzőruha, váltócipő
- törölköző
- kitartás
- jókedv

 

Ha nem tudod megoldani a fenti kezdő órák látogatását, akkor kérünk keress meg minket az egyéb lehetőségekkel kapcsolatban.

We make your success real!

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány