Sziasztok!

Németh Gabriella vagyok, CrossFit edző és versenyző.

Nagyon sok sportágba belekóstoltam életem során, a tánctól kezdve a kajakozáson és kick-boxon át egészen a testépítésig. Szinte nehéz olyan sportot mondani, amit ne próbáltam volna ki, viszont néhány hónapnál, egy-két évnél tovább egyik sem tudott megragadni.

Olyan edzésformát kerestem, ami nem csak a fizikumot formálja, hanem erő-állóképességet is fejleszt, kihívást jelent testnek és léleknek egyaránt. Így találtam rá a CrossFitre 2015 januárjában, és már akkor tudtam, hogy ez az, amit mindeddig kerestem.

Már a kezdetektől terveim között volt a versenyzés, ami a mai napig motivációt ad az edzésben. Hazai és külföldi versenyeken egyaránt indulok, sikerült is már egy párszor dobogóra állnom. 2017-ben döntöttem úgy, hogy a versenyzés mellett edzőként is szeretnék tevékenykedni, ekkor végeztem el a fitnesz instruktor és korrektív tréner képzéseket. Azóta, egészen 2021 tavaszáig a CrossFit Újbudában dolgoztam, ahol csoportos órákat és személyi edzéseket egyaránt vezettem. Idéntől a CrossFit Everybody edzői csapatát bővíthetem, remélem hamarosan találkozunk és Neked is tudok segíteni céljaid elérésében!

179647081_761376738077672_20044023775033
 
Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány