Készül a CrossFit Everybody új terme

Életem nagy álma válik valóra hamarosan 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 Nyitok egy saját termet, egy hivatalos CrossFit termet. A CrossFit Everybody licence mindig is az enyém volt, mostantól kezdve már a pénzügyi vonatkozásai is engem terhelnek 😳 Nagyon köszönöm Szedlacskó Ádámnak az elmúlt években nyújtott segítségét, hálás vagyok a sorsnak, hogy megismerhettem őt ❤️ Március 15-én új helyen, egy nagyobb, tágasabb teremben, ám ugyanolyan családias légkörben várom régi és új vendégeimet szeretettel a Kelenföldi Pályaudvartól pár perc sétára, szakmailag elismert nevekkel, magasan kvalifikált edzői gárdával a 1119 Budapest Borszék köz 1. szám alatt lévő termünkbe.


Hello Everybody!


CrossFit? Na megint valami fitneszőrület! Lehet, de végre valami értelmes dolog!

Mi a célja?

Megtanulj helyesen mozogni, mozgást érezni, mozgást élvezni 😎 Itt nem kell maratont futni, több ezer métert úszni, bicepszet növeszteni, megmászni a Himaláját, de bármikor képes leszel rá.

Hogyan?? Az edzésrendszer fókusza a többszínűségben rejlik. Kerüljük az ismétlődő rutinedzéseket, mert ez nem cél. Képzeld el, hogy mindennap futsz 5 km-t. Az első 4 hétben fejlődsz, utána stagnálsz, majd leépülsz. Miért? Mert amíg a szervezeted nem szokik hozzá a terheléshez, kompenzál, próbál túlélni, de ha állandósul, azonos az edzésed, akkor megáll, majd visszaépül a fizikai állapotod. Ez a legnagyobb buktatója a legtöbb amatőr sportnak. Kell a változatosság! Kell a sokszínűség. Ez olyan, mintha az iskolában csak matekot tanulnál, vagy csak szénhidrátot ennél. Egyik sem egészséges.

Mi a megoldás? A mozgásnál fontos, hogy az összes képességünket képezzük. Tudjunk bármikor futni, úszni, kötelet mászni, kézen állni, tárgyakat felemelni, túllépni a határainkat -nincs rutinedzés!

Miben segítünk? Edzőink magasan képzett testnevelő tanárok, sportolók! Nálunk a minőség a fontos!


Szépen lassan ezentúl mindig mutatunk majd valami újat a teremről.

Most legyen egy kép arról, hogy kész a betonozás, megvan az alap 😎


Készül a CrossFit Everybody új terme
CrossFit Everybody gym

Hamarosan nyitunk!


#crossfiteverybody


4 megtekintés0 hozzászólás
 
Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány