Tabajdi Dénes Miklós vagyok, 28 éves, gyerekkorom óta sportolok, 10 évig szertornásztam, majd 5 és fél évet edzőként dolgoztam a sportágban a Ferencvárosi Torna Clubnál.

Jelenleg a Budapest Honvéd Sportegyesület edzője vagyok, utánpótlás korú csoportokkal foglalkozom. Edzői pályafutásom kezdete alatt elvégeztem a Testnevelési Egyetemen a Testnevelő – (Torna) edzői szakot, majd a mesterképzésben a gyógytestnevelő szakot.


Az egyetemi éveim alatt ismerkedtem meg egyre jobban a CrossFit edzésmódszerrel, és nagyon megtetszett, mivel az elszántság és a kitartás, ami kell hozzá nagyban hasonlít a tornához. Mindennap egy új csata.


Ebben a sportban az erőléti edzés módok, és az állóképességi, ügyességi feladatok tökéletesen egymásra találnak. Hozzám a tornából jött elemek közelebb állnak, de az egyetemi képzésben a súlyemelő gyakorlatokat is megismertem.


A CrossFit keménysége, intenzitása és változatossága magával ragadó számomra. Így nem ismerem a könnyű edzés jelentését. CrossFit edzőként 2019-ben kezdtem el dolgozni a CrossFit Újbudában mint gimnasztika edző. Mellette egy gimnáziumban tanítók most már 5 éve testnevelést illetve az ELTE BEAC cheerleading akrobatika edzője vagyok.

Untitled.png
 
Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány